Sosyal Sorumluluk Projelerimiz Kapsamında Hayat Huzurevinde Yaşlılarımızı Sevindirdik. Huzurevleri, yaşlılarımızın yaşamını devam ettirdiği nezih ortamlardır.

Hüzünlendik, Sevindik, Sevindirdik.

Vensil Gıda Takviyeleri ailesi olarak sosyal sorumluluk projelerinde aktif olarak rol aldığımız aşikârdır.

Bu kapsamda tabii ki yaşlılarımızı unutmadık, unutmuyoruz ve unutmayacağız.

Öncelikle orada yaşadığımız ortak hissiyattan bahsetmek isteriz;  içeri girdiğimiz andan itibaren tüm gözler üzerimize çevrildi. Sıcak, sevecen ve meraklı bakışlar hepimizin boğazında düğümlenmeye sebep oldu. Tek tek yanlarına gidip ellerini öptüğümüzde gözlerindeki meraklı bakışlar şefkate, mutluluğa dönüştü.

Yanlarına oturup onları dinlediğinizde anlıyorsunuz ki hepsinin birer hikâyesi var. Dinlemek lazım. Vensil Gıda Takviyeleri ailesi olarak onların iyi günlerinde, kötü günlerinde yanlarında olduk ve olmaya devam edeceğiz.

Onlarla tek tek ilgilenip, hediyeler verdik. Küçük hediyelerime çok sevindiler. Ziyaret edip onlarla vakit geçirmek çoğu insan için belki anlamsız geliyordur. Siz giderken “Geldiğiniz için çok teşekkürler, Allah sizden razı olsun.”  Dedikleri an anlıyorsunuz durumun anlam ve önemini…

Vensil Gıda Takviyeleri ailesi olarak yaşlılarımızı unutmadık, unutmayacağız.
Gönlümüz her zaman onlarla…

Bir de tavsiyemiz var; Huzur evindeki Yaşlılarımızın, ufacık bir tebessümünü görmek için, sadece gidip ziyaret etmeniz yeterlidir…

Saygılarımızla
Vensil Gıda Takviyeleri